Lue lisää kahvinkeittimestäsi

Päivitetty viimeksi 24.4.2024 11.12

Kupillinen maukasta kahvia Electroluxin kahvinkeittimellä on yksi arjen nautinnoista. Tässä on sinulle hyödyllinen opas, jonka avulla varmistat, että jokainen annos kahvia valmistuu juuri haluamallasi tavalla.


Ensimmäinen käyttökerta

Oletko valmis nauttimaan ensimmäisen maukkaan kupin? Aloita vaiheittaisella video-oppaalla, jossa kerrotaan, kuinka asetat kahvinkeittimesi käyttöön niin, että saat siitä parhaan hyödyn heti ensimmäisestä kahvikupista lähtien.Jos kahvinkeittimesi ei käynnisty

Noudata näitä yksinkertaisia ohjeita varmistaaksesi kahvinkeittimen toiminnan. Tarkista, että pääkytkin on päällä, IEC-kaapeli on kunnolla kiinni ja että kahvinkeitin on kytketty pistorasiaan.


Katso tämä video nähdäksesi, kuinka se tehdään:Kuinka saat kahvista juuri sellaista kuin haluat

Tässä on muutamia helppoja vinkkejä, joiden avulla varmistat maukkaat lopputulokset.


Näin saat kahvistasi juuri niin kuumaa kuin haluat sen olevan

On olemassa tapoja, joilla voit varmistaa kahvisi olevan juuri niin kuumaa kuin haluat sen olevan. Löydät itselle sopivimman tavan kokeilemalla, mikä sinulle maistuu parhaiten. Vaihtoehtona on lämmittää kone käyttämällä huuhtelutoimintoa. Voit myös käyttää kuumaa vettä kuppien lämmittämiseen ja sen jälkeen asettaa kahvin lämpötilan valikosta.


Varmista, että kahvisi on niin vahvaa ja kermaista kuin haluat

Saadaksesi haluamasi lopputuloksen, käännä säätönuppia vastapäivään askel kerrallaan. Varmista, että käännät säätönuppia vain koneen ollessa päällä.


Jos kohtaat ongelmia kahvinkeittimen kanssa, niin voit kokeilla seuraavia vinkkejä, joiden avulla saat kahvisi virtaamaan uudelleen!


Maitoa ei tule kunnolla ulos säiliöstä

Irrota maitosäiliö, puhdista kuuman veden/höyryn liitäntäsuutin ja vedä maitosäiliö ulos. Puhdista lämpökotelo ainoastaan kostealla liinalla.

Irrota seuraavaksi maitosuutin ja imuputki, käännä vaahdon säätönuppi myötäpäivään INSERT-asentoon ja vedä se irti. Puhdista maidonvaahdottimen jokainen osa ja varmista, että säätönupin alla olevassa ontelossa ja urassa ei ole maitojäämiä. Voit tarvittaessa puhdistaa uraa varovasti hammastikulla.

Liitä säätönuppi uudelleen niin, että nuolen kohdalla on sana INSERT. Liitä osat takaisin ja aseta maitosäiliö lämpökoteloon. Aseta lopuksi kansi takaisin maitosäiliön päälle.


Katso video, jossa näytetään yllä olevat vaiheittaiset ohjeet tästä:Kahvia ei tule molemmista suuttimista

Joskus pienimmät asiat voivat aiheuttaa suuria ongelmia. Käytä hammastikkua kahvisuuttimien puhdistukseen varmistaaksesi, että kahvisi virtaa aina tasaisesti.


Kahvi tippuu hitaasti

Käännä jauhatuksen säätönuppia yksi napsautus myötäpäivään "7" kahvimyllyn ollessa toiminnassa. Jatka yksi napsautus kerrallaan, kunnes kahvin virtaus on normaali. Muista kuitenkin, että vaikutus näkyy vasta kahden keittokerran jälkeen.


Näin puhdistat hauduttimen

Joskus paras tapa osoittaa rakkautta kahvinkeittimellesi on puhdistaa se ja toisinaan se tarkoittaa hauduttimen takaosan puhdistamista. Katkaise laitteesta virta painamalla virtapainiketta ja odota, että kahvinkeitin sammuu. Liu'uta tippakaukaloa hieman taaksepäin ja irrota syöttölaite.


Huolto ja puhdistus

Noudata tämän videon huolto- ja puhdistusohjeita varmistaaksesi, että kahvinkeittimesi tarjoaa maukkaita juomia vuosiksi eteenpäin.
Toivomme, että tämä opas auttaa sinua nauttimaan Electroluxin kahvinkeittimestä hieman enemmän.

Löydä tuotteesi käyttöopas
Löydä tuotteesi käyttöopas

Ratkaise ongelmia tai löydä käyttöohjeita ja tositteita tuotteellesi.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.