Integroitu kahvinkeitin - kahvi valmistuu liian nopeasti tai vain vettä tulee ulos

Päivitetty viimeksi 20.9.2021 8.03

Ongelma:

• Integroitu kahvinkeitin - kahvi valmistuu liian nopeasti tai vain vettä tulee ulos

Pätee:

• Integroitu kahvinkeitin

Tarkkuus:

1. Tarkista, ettei kahvia ole jauhettu liian karkeaksi.

Käännä kahvinjauhajan nuppia asettaaksesi jauhatusasteen yhdellä napsautuksella vastapäivään kohti "1".

Huomaa : Käännä painiketta vain, kun jauhattimen moottori on käynnissä.

Vältä karkeuden säädön nupin kääntämistä liikaa. On mahdollista että kahvi valmistuu yksi tippa kerrallaan, kun valitset 2 kupillista. Vaikutus ei näy ennen kuin kaksi kahvikuppi kahvia on valmistettu.

2. Tarkista kahvinvalintatila.

Varmista, että sitä ei ole asetettu jauhatus- tai erittäin mieto-  tilaan. Valitse mikä tahansa muu valinta kuin jauhatus tai erittäin mieto- tila.

3. Ota yhteys valtuutettuun huoltokeskukseen.

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaise ongelmaa, suosittelemme pyytämään huoltoteknikon käyntiä.