WIFI-kytketyt laitteet - laitetta ei voi rekisteröidä

Päivitetty viimeksi 15.9.2021 9.12

Ongelma:

• Laitetta ei voi rekisteröidä

Pätee:

• Laitteet liitettävyysominaisuuden kanssa

Ratkaisu:

• Tarkista, onko WiFi-verkkoyhteytesi päivitetty ja salattu

Suorita seuraavat ohjeet:

1. Etsi Wi-Fi-yhteytesi valitsemiesi mobiililaitteiden käytettävissä olevien verkkojen luettelosta.

• Jos näet riippulukon kuvakkeen Wi-Fi-verkon nimen vieressä, se tarkoittaa, että käytät jotain salausta. Jos ei, siirry vaiheeseen 2.
  • Tarkista käytetyn salauksen tyyppi Wi-Fi-verkon määritysasetuksista.
  • Valitse WPA2, jos käytettävissä, ja siirry vaiheeseen 3. Jos WPA2 ei ole käytettävissä, siirry vaiheeseen 2.

2. Tarkista, tukeeko reitittimesi WPA2-muotoa salauksena. Jos näin käy, siirry vaiheeseen 3.

Jos ei, saatat joutua päivittämään reitittimen.

3. Siirry verkon kokoonpanoasetuksiin ja määritä WiFi-verkon nimi ja salasana.

• Voit joutua käynnistämään reitittimen uudelleen prosessin suorittamiseksi loppuun.
  • Valitse uusi WiFi-verkkoyhteys jokaisesta laitteesta ja kirjoita salasana.

Syy:

• WiFi-verkkoyhteys saattaa olla salaamattomana TAI itse salaus saattaa olla vanhentunut. Päivitetty ja salattu verkkoyhteys on edellytys sovelluksen käyttämiselle.