Pesukoneen näytössä näkyy riippulukko

Päivitetty viimeksi 3.6.2022 10.44

Ongelma

• Pesukoneen näytölle on ilmestynyt riippulukko, eikä laite toimi
  • Lapsilukon poistaminen käytöstä pesukoneessa
  • Pesukoneen näytössä on riippulukko
  • Riippulukon kuva pesukoneen näytössä

Koskee

• Vapaasti seisova pesukone
  • Integroitu pesukone

Ratkaisu

Näytössä oleva riippulukko kertoo, että lapsilukko on aktivoitu.

Kun lapsilukko on käytössä, se estää sinua tekemästä mitään koneella.

Lapsilukon kytkeminen päälle ja pois vaihtelee laitteesta riippuen, joten katso laitteesi käyttöohjeesta oikea toimintatapa.

Lataa käyttöohje tästä.

VINKKEJÄ

Jos sinulla on ongelmia lapsilukon poistamisessa, irrota laite virtalähteestä noin 5-10 minuutiksi ennen kuin yrität uudelleen.

Laitteissa, joissa on ohjelmapainike, voit yleensä poistaa lapsilukon heti, kun laitteeseen on kytketty virta.

Laitteissa, joissa on ohjelmavalitsin, saatat joutua selaamaan jokaisen ohjelman läpi yrittäessäsi poistaa lapsilukon.

Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Syy

• Lapsilukko on aktivoitu