Pesukone näyttää virhekoodin "Err"

Päivitetty viimeksi 26.7.2021 6.52

Ongelma

• Pesukoneen näytössä näkyy virheviesti "Err". Tulee näkyviin, kun ohjelmaa tai asetuksia yritetään muuttaa ohjelman käynnistymisen jälkeen tai kun valittua lisätoimintoa ei voida käyttää valitussa ohjelmassa.

Koskee

• Pesukone

Ratkaisu

1. Kytke pesukone pois päältä ja takaisin päälle ja valitse sitten haluamasi ohjelma ja asetukset.

• Lisätietoja on saatavilla laitteen ohjekirjasta.

Syy

• Pesuohjelmien yhdistelmä on tehty väärin, eli on yritetty lisätä valinnainen toiminto, joka ei toimi nykyisen pesuohjelman kanssa.
  • Voit lukea oppaasta, mitkä vaihtoehdot toimivat eri ohjelmien kanssa