My Electrolux Care -sovelluksen käyttöönotto (iOS-versio)

Päivitetty viimeksi 7.6.2022 13.43

Ongelma

• My Electrolux Care -sovelluksen käyttöönotto (iOS-versio)

Koskee

• Wi-Fiin yhdistettävä pesukone
  • Wi-Fiin yhdistettävä kuivausrumpu
  • Wi-Fiin yhdistettävä kuivaava pesukone

Ratkaisu

1. Asenna ja käynnistä My Electrolux Care -sovellus.

1. Valitse maa ja kieli.
  2. Luo tili.
  3. Avaa Laitteet-välilehti. Välilehti  on alavalikossa (iOS).

2. Napauta + -kuvaketta lisätäksesi tuotteen.

3.Valitse tuotetyyppi.

4. Muista pitää kotiverkkosi nimi ja salasana valmiina.

5. Kytke laite Wi-Fi-verkkoon.

Ota Wi-Fi käyttöön laitteessa käyttöohjeen ohjeiden mukaisesti.

6. Yhdistä seuraavaksi laite langattomaan verkkoon. Sulje sovellus painamalla Koti-painiketta.

7. Siirry iOS: n asetuksiin ja avaa Wi-Fi. Yhdistä AJ-alkuiseen verkkoon ja palaa takaisin My Electrolux Care -sovellukseen.

8. Sovellus muodostaa yhteyden laitteeseesi.

9. Valitse verkko, johon haluat muodostaa yhteyden, ja kirjoita salasana.

10. Kun verkko on määritetty, voit nimetä laitteesi.

Olet nyt yhteydessä ja voit alkaa käyttää Electrolux Care -sovellusta laitteesi kanssa.