My Electrolux Care -sovelluksen käyttöönotto (Android-versio)

Päivitetty viimeksi 7.6.2022 13.41

Ongelma

• My Electrolux Care -sovelluksen käyttöönotto (Android-versio)

Koskee

• Verkkoon yhdistettävä pesukone
  • Verkkoon yhdistettävä kuivausrumpu
  • Verkkoon yhdistettävä kuivaava pesukone

Ratkaisu

1. Asenna ja käynnistä My Electrolux Care -sovellus

• Valitse maa ja kieli.
  • Luo tili.
  • Avaa Laitteet-välilehti. Välilehti  on ylävalikossa (Android).

2. Napauta + -kuvaketta lisätäksesi laitteesi.

3. Valitse tuotetyyppi.

4. Muista ottaa kotiverkkosi kirjautumistiedot valmiiksi ylös.

5. Kytke laitteen Wi-Fi päälle.

Ota Wi-Fi käyttöön laitteessa käyttöohjeen ohjeiden mukaisesti.

6. Sovellus muodostaa yhteyden laitteeseesi.

7. Valitse verkko, johon haluat muodostaa yhteyden, ja kirjoita salasana.

8. Kun verkko on määritetty, voit nimetä laitteesi.

Olet nyt yhteydessä ja voit alkaa käyttää My Electrolux Care -sovellusta laitteesi kanssa.