Kuinka pestä vaatteita värin säilyttämiseksi

Päivitetty viimeksi 14.10.2022 12.35

Värikkäät vaatteet voivat haalistua ja menettää eloisuutensa nopeammin kuin tummat tai valkoiset vaatteet. Jos peset vaatteet oikein, säilyvät värikkäät suosikkivaatteesi pidempään.


1. Voidaanko värikkäät ja valkoiset vaatteet pestä yhdessä?

Suosittelemme, että lajittelet vaatteesi värin mukaan - kirkkaat vaatteet, kuten purppurat, punaiset ja oranssit, voidaan pestä yhdessä, samoin kuin kirkkaat siniset ja vihreät. Valkoiset tulisi pestä erillään. Pese käsin yksittäiset värikkäät vaatteet, joita et voi pestä muiden kanssa.


2. Huolehdi tahroista

Jotkut tahrat vaativat hieman ylimääräistä huolellisuutta: tarkista vaate etukäteen ja levitä pieni määrä nestemäistä pesuainetta tahra-alueelle ja ravista sitten varovasti vedessä. Vältä erittäin kuumia ohjelmia, koska tahrat voivat pinttyä pysyvästi vaatteeseen.


3. Jos epäilyttää - pese nurin käännettynä

Käännä vaatteet aina nurin kuitujen hiertämisen minimoimiseksi ja varmista, että jätät pyykin ja rummun yläosaan välin tyhjää tilaa vähintään käden leveydeltä. Valitse matala lämpötila; hellävarainen tai keskipitkä pesusykli (enintään 30).


Kuinka pestä vaatteita ilman, että värit haalistuvat?

ColourCare-järjestelmä puhdistaa pesuveden ja takaa siten pesuaineiden parhaan mahdollisen tehon jopa alhaisissa lämpötiloissa. Hellävarainen mutta tehokas pesu pitää vaatteiden värit kirkkaina pesu toisensa jälkeen, aivan kuin silloin kuin ne olivat uusia.

Ainutlaatuinen suodatusjärjestelmä poistaa vahingolliset mineraalit ja epäpuhtaudet jättäen pehmeän, mutta perusteellisen puhdistamiseksi. Nämä tulokset ovat värinkestokokeesta, joka suoritettiin polyesterille 50 pesusyklin ajan 30 asteessa. ColourCare-järjestelmällä värit eivät haalistu.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.