Kuinka pestä urheiluvaatteita

Päivitetty viimeksi 3.3.2023 13.48

Suosittelemme käyttämään Sport-ohjelmaa, koska se on suunniteltu urheiluvaatteille. 

Sport-ohjelma pesee urheiluvaatteet tehokkaasti. Varmista, että valitset oikean pesuaineen, joka on erityisesti suunniteltu käsittelemään sitkeitä tahroja ja poistamaan hajuja.


1. Hikitahrojen poistaminen

Puuvillaiset t-paidat imevät paljon enemmän kosteutta, joten ne kaipaavat hieman ylimääräistä rakkautta ja huolenpitoa. Käännä t-paita nurin ja kaada nestemäinen pesuaine kainaloalueille. Anna pesuaineen liota noin 30 minuuttia ja pese sitten korkeimmassa lämpötilassa, jonka pesuohje sallii.


2. Urheiluohjelma

Käytä urheilu-ohjelmaa sekä pesukoneessa että kuivausrummussa *. Jos laitteissasi ei ole Sport-ohjelmaa, Synteettinen ohjelma on hyvin samanlainen. Muista lisätä ylimääräinen huuhtelu, jos vaatteet ovat voimakkaasti likaisia. Muista erotella puuvillaiset vaatteet synteettisistä materiaaleista kuivausta varten, koska ne imevät kosteutta eri tavalla.

* Vain valituissa tuotteissa


3. Kuinka pitää kuntosalilaukkusi raikkaana

Pidä kuntosalilaukkusi raikkaana harjoitusten välillä. Jos peset laukkusi säännöllisesti, pysyy laukku raikkaana ja hajuttomana harjoitusten välillä. Älä koskaan jätä treenivaatteita laukkuun. Ota ne pois mahdollisimman pian, vaikka aikoisit pestä ne vasta myöhemmin.


Puhdista ja estä kulumista

UltraCare-järjestelmämme pitää huolta urheiluvaatteita puhdistaessasi ne. Toisin kuin muut koneet, jotka sekoittavat pesuaineen ja huuhteluaineen rummussa, eksklusiivinen järjestelmämme esisekoittaa ne ennen kuin vesi koskettaa edes vaatteita, jolloin saavutetaan pehmeämpi, hellävaraisempi puhdistus 

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.