Kuinka pestä farkut

Päivitetty viimeksi 21.9.2022 15.31

Upea farkku on enemmän kuin välttämätön ostos vaatekaappiin, se on sijoitus. Jos annat farkuillesi oikean määrän rakkautta ja huolenpitoa, farkut paranevat iän myötä.


1. Kuinka pestä farkut ilman haalistumista

Muista erottaa farkut valkoisista tai muista kirkkaanvärisistä vaatteista, koska ne saattavat vuotaa väriä. Käytä mahdollisuuksien mukaan farmariohjelmaamme pesukoneissa, mikä sopii erinomaisesti kaiken tyyppisille farkuille.


2. Uusien farkkujen pesu - tarkista hoitotarra

Jotkut valmistajat suosittelevat ensimmäistä käsinpesua: käännä farkut sisälle, kaada pieni määrä nestemäistä pesuainetta veteen ja anna niiden liota vähintään 45 minuutin ajan sekoittaen niitä toisinaan varovasti. Huuhtele sitten huolellisesti kylmällä vedellä ja ripusta ne kuivumaan.


3. Farkut

Varmista, että peset farkut oikealla pesuaineella. Löydät monia pesuaineita, jotka on erityisesti suunniteltu värivaatteille. Nestemäiset pesuaineet tai pyykkikapselit toimivat farkuille parhaiten, koska niiden väri on paljon heheämpi.


Puhdista ja hoida farkkujasi

UltraCare-järjestelmämme hoitaa farkkujasi puhdistamalla ne. Toisin kuin muut koneet, jotka sekoittavat pesuainetta ja huuhteluainetta rummussa, eksklusiivinen järjestelmämme esisekoittaa ne ennen kuin vesi koskettaa jopa vaatteita, jolloin saadaan pehmeämpi, hoivaisempi puhtaus.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.