Kuinka asennetaan AutoDose Electrolux-pesukoneeseen? (erittäin tiivis pesuaine)

Päivitetty viimeksi 26.1.2021 8.22

Ongelma

• Kuinka asennetaan AutoDose pesukoneeseen? (erittäin tiivis pesuaine)

Koskee

• pesukoneet, joissa Autodose-ominaisuus

Ratkaisu

1. Kun aktivoitu säiliö saavuttaa alhaisen määrän pesuainetta, siihen liittyvä merkkivalo vilkkuu hitaasti ja jatkuvasti näytössä.

Huomaa: Jos säiliöt täytetään ennen laitteen käynnistämistä ensimmäistä kertaa, AutoDose-merkkivalo ei vilku.

Huomaa:   Älä täytä AutoDose-säiliöitä uudelleen, ellei laite ilmoita, että yksi tai molemmat säiliöt ovat tyhjät.

2. Avaa pesuainelokero varovasti vetämällä ja nosta AutoDose-kannen kansi ylös

3. Kaada varovasti nestemäistä pesuainetta AutoDose-pesuainesäiliöön. Täytä ilmoitettuun enimmäistasoon MAX

4. Tarkista pesuaineen pitoisuus

Jos pesuaineesi pitoisuustaso on samanlainen, kone tarvitsee manuaalisia säätöjä

5. Säädä koneen asetukset vastaamaan pesuainepitoisuutta

• Päästäksesi asetustilaan pidä painettuna Temp. ja Spin- painikkeita samanaikaisesti 3 sekunnin ajan, kunnes näytössä näkyy SET näytön vasemmalla puolella ja pesuaine- ja huuhteluaineastian merkkivalot vilkkuvat näytön oikealla puolella.

• Perusannostuksen asettamiseksi kosketa säiliöpainikkeita, kunnes pesuaineen oletusannostelumäärä ja kaksi nuolta  ilmestyvät näytön alareunaan. Kosketa Temp . -painiketta toistuvasti säätääksesi annostusta ylöspäin ja Spin- painiketta säätääksesi sitä alaspäin. Vähimmäismäärä on 1 ml.

• Noin 10 sekunnin kuluttua näyttö palaa ohjelmanäytölle tai pidä painettuna Temp . ja Spin- painikkeet uudelleen poistuaksesi heti.

6. Kaada nestemäinen huuhteluaine AutoDose-huuhteluainelokeroon. Täytä ilmoitettuun enimmäistasoon MAX

• Ei tarvitse tarkistaa huuhteluaineenpitoisuutta

7. Laita AutoDose-kansi alas ja sulje pesuainelokero varovasti työntämällä, kunnes napsahtaa.

8. AutoDose voidaan poistaa käytöstä seuraavalla tavalla:

Kun olet siirtynyt AutoDose-määritystilaan painamalla Temp . ja Spin- painikkeita:

• Napauta painiketta tai painiketta, kunnes näytössä näkyy POIS: AutoDose suljetaan kokonaan määritetyn säiliön tai molempien kohdalla.
  • Noin 10 sekunnin kuluttua näyttö palaa ohjelmanäytölle.

Täydellisen kuvauksen löydät laitteen mukana tulleessa käyttöoppaassa

VIDEO:
Annostelumäärän asettaminen Electrolux AutoDose - pesukoneeseen