Electrolux AutoDose -toiminnon käyttöönotto ja lisäasetukset sovelluksessa

Päivitetty viimeksi 8.6.2022 12.46

Ongelma

• Mitä AutoDose-lisäasetuksia voidaan aktivoida sovelluksessa?
  • Miten AutoDose-toiminto otetaan käyttöön sovelluksessa?
  • AutoDose-asetukset sovelluksessa

Koskee

• Pesukoneet, joissa on AutoDose-toiminto

Ratkaisu

1. AutoDose-toiminnon käyttöön ottamisen helpottamiseksi sovelluksessa on saatavana lisäopas toimintoon liittyen. Tämä opas tulee näkyviin heti sen jälkeen, kun olet yhdistänyt laitteesi Wi-Fiin ja suorittanut rekisteröinnin.

Lisäopas sisältää:

• Tietoja AutoDosen toiminnasta
  • Kuinka käyttää eri pesuainelokeroja (auto vs. manuaalinen)
  • Kuinka määrittää pesuainelokeron tila (normaali asetus huuhteluaineella tai linkitetty tila)
  • Kuinka ottaa käyttöön Push-ilmoitukset saadaksesi viestin, kun pesuaineen määrä on alhainen

2. Sovelluksella voidaan määrittää, mitkä pesuainelokeroista ovat käytössä tai poissa käytöstä. Lisätoimintoja on saatavana myös vain sovelluksessa :

• Lokeroiden lisäasetukset (esim. kuinka voidaan käyttää huuhteluainelokeroa) voidaan määritellä
  • Aseta pesuainepitoisuus ja tallenna suosikiksi.
  • Nimeä pesuainelokerot sen mukaan, mitä niissä on.
  • Määrittele sopiva pesuaineen annostelu