Kuivausrumpu kutistaa vaatteita

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 8.37

Ongelma

  • Kuivausrumpu kutistaa vaatteita 
  • Kuivausrumpu kuumenee liikaa 

Koskee seuraavaa

  • Ilmatuuletettu kuivausrumpu 
  • Kuivausrumpu 
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu 

Ratkaisu

1. Vaihda ohjelman kestoa.  

Tarkista käyttöoppaasta lisätietoja erityyppisen pyykin kuivausajoista.

2. Valitse sopiva kuivausohjelma pyykin hoito-ohjemerkinnän mukaan.  

3. Kuivaa vain tekstiilejä, jotka voidaan kuivata kuivausrummussa.

Noudata tekstiilien hoito-ohjemerkintöjä.


Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.