Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E50

Päivitetty viimeksi 22.6.2022 12.19

Ongelma

• Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E50
  • Kuivausrummun paneelissa näkyy virhekoodi E50
  • Virhekoodi E50 kuivausrummussa

Koskee

• Lämpöpumppukuivausrumpu
  • Kondensoiva kuivausrumpu
  • Ulkoilmaan kosteuden poistava kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Nollaa laite.

• Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin.
  • Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma.

2. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, asiakaspalvelulle. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.