Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E40

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 6.30

Ongelma:

• Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E40.

• Ilmatuuletettu kuivausrumpu
  • Kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu

Ratkaisu:

1. Tarkista, että luukku on suljettu kunnolla

Varmista, ettei pyykki jää laitteen luukun ja kumitiivisteen väliin.

2. Nollaa laite uudelleen

• Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin (sama tulos voidaan saavuttaa turvakytkimellä).
  • Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma.

3. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.