Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E80

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 6.32

Ongelma:

• Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E80 Se ilmaisee ohjelmanvalitsimen vian tai ohjelmistovirheen

Koskee seuraavaa:

• Ilmatuuletettu kuivausrumpu
  • Kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Varmista, että ohjelmanvalitsinta ei ole asetettu kahden ohjelmavaihtoehdon väliin

2. Nollaa laite uudelleen

• Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin (sama tulos voidaan saavuttaa turvakytkimellä).
  • Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma.

3. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.