Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E40

Päivitetty viimeksi 22.6.2022 13.38

Ongelma

  • Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E40
  • Kuivausrummun paneelissa näkyy virhekoodi E40
  • Virhekoodi E40 kuivausrummun näytössä

Koskee

  • Lämpöpumppukuivausrumpu
  • Kondensoiva kuivausrumpu
  • Ulkoilmaan kosteuden poistava kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Tarkista, että luukku on suljettu kunnolla

  • Varmista, ettei pyykki jää laitteen luukun ja kumitiivisteen väliin.









2. Nollaa laite.

  • Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin.
  • Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma.


3. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.