Kuinka nollata WiFi-verkkoasetukset Electrolux-kuivausrummussani

Päivitetty viimeksi 7.6.2022 8.35

Ongelma

  • Kuinka nollata WiFi-verkkoasetukset Electrolux-kuivausrummussa

Koskee

  • Electrolux-kuivausrumpu, jossa WiFi-yhteys

Ratkaisu


Voit poistaa langattomat käyttöoikeustiedot noudattamalla seuraavia ohjeita:

  • PerfectCare 900 kuivausrumpu


1. Pidä Time Dry- ja Delay Start -painikkeita painettuna samanaikaisesti 10 sekunnin ajan, kunnes toinen äänimerkki kuuluu

- - -   ilmestyy näytölle

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.