Kuivaavan pesukoneen luukku avautuu kesken ohjelman

Päivitetty viimeksi 25.10.2019 13.47
  • Luukku voidaan yleensä avata normaalisti pesuohjelman alussa painamalla Käynnistä/Tauko-painiketta. 
  • Jos luukku voidaan avata pesu- tai linkousohjelman aikana koneen ollessa täynnä vettä, katkaise välittömästi koneen virransyöttö. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Laitetta ei saa käyttää ennen kuin ongelma on korjattu.
Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.