Varsi-imuri ei lataa akkuja

Päivitetty viimeksi 29.4.2021 5.38

Kysymys:

• Varsi-imuri ei lataa akkuja
  • Akkujen lataaminen kestää yli 6 tuntia

Sitä sovelletaan:

• Varsi-imurit

Ratkaisu:

1. Siirrä pääyksikkö alimpaan asentoon (koskee joitain malleja). Sitä ei tulisi lukita ylä- tai väliasentoon

2. Tarkista, että pääyksikön takana olevat liittimet on kytketty latausasemaan

3. Varmista, että latauspistoke on kytketty latausaseman takaosaan ja virtalähde on kytketty pistorasiaan

4. Varmista, että suulake on kytketty laitteeseen (koskee joitain malleja). Muuten latausprosessi ei käynnisty.

5. Varastoi ja lataa laitetta tilassa, jonka ympäristön lämpötila on 5 ° C - 35 ° C.

Latausaika on pidempi korkeissa lämpötiloissa - tämä on normaalia

Syy:

• Pääyksikkö on väärässä asennossa (koskee joitain malleja)
  • Laitetta ei ole sijoitettu oikein latausasemaan
  • Latauspistoketta ei ole kytketty
  • Varmista, että pölysäiliö on oikein lukittuna paikoillaan. (jotkut mallit)
  • Akun ja elektroniikan suojaamiseksi lataustoiminto deaktivoidaan(kytkeytyy pois päältä), jos ympäristön lämpötila on alle 5 ° C tai yli 35 ° C.