Johdottoman imurin akun elinikä

Päivitetty viimeksi 29.10.2019 8.34

Ongelma

  • Mikä on johdottoman imurin akun elinkaari?

Koskee näitä laitteita

  • Johdoton varsi-imuri
  • Johdoton imuri

Ratkaisu

  • Akkujen elinkaari riippuu laitteen käyttötiheydestä ja kuinka usein suodattimia puhdistetaan/vaihdetaan. Akkujen kestoikään vaikuttaa myös akkujen lataustiheys ja kuinka usein ne ovat päässeet tyhjentymään.
Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.