Vyöhykkeiden luominen Pure i9 -sovelluksessa

Päivitetty viimeksi 21.2.2022 10.06

Ongelma

• Kuinka luoda vyöhykkeitä Pure I9 -sovelluksessa?

Koskee

• robotti-imuri (Pure i9-sarja, RX9-sarja)

Ratkaisu

1. Avaa sovelluksen valikko ja valitse FloorPlanner

1. Valitse Lisää alueita

1. Paina Plus

1. Varmista, että robotti on kartoittanut kaikki huoneet, ennen kuin painat OK. Tämän vaiheen jälkeen robotti ei voi lisätä jälkikäteen puuttuvia huoneita

1. Piirrä CleanZone, voit muuttaa kokoa pitämällä ja vetämällä vyöhykkeen pisteitä vastakkaisissa kulmissa

1. Valitse huone

1. Paina Tallenna

Jos haluat lisätä uusia vyöhykkeitä, paina Plus ja toista vaihe vaiheesta 5. Voit muokata tallennettua vyöhykettä painamalla Muokkaa

1. Jos haluat lisätä vyöhykkeen robotille vältettäväksi, valitse AvoidZone ja tee prosessi uudelleen kohdasta 5

1. Päävalikossa voit nyt valita Mukautettu puhdistus

1. Täällä voit valita, mitkä alueet robotin pitäisi puhdistaa nyt

1. Voit nyt myös valita, mitkä alueet robotti pitää puhdistaa tiettyinä ajoituspäivinä, löydät aikataulun Robotin asetukset -valikosta