Robotti-imurin WiFi-yhteyden merkkivalo hävisi / vilkkuu

Päivitetty viimeksi 8.7.2020 13.24

Ongelma

• Robotti-imurin WiFi-yhteyden merkkivalo hävisi / vilkkuu.

Koskee näitä laitteita

• Robotti-imurit, jotka voidaan liittää WiFi-verkkoon.

Ratkaisu

• Tarkista, että laitteeseen asetettu WiFi-verkkko on saatavilla ja se on liitettynä kodin WiFi-verkkoon (2,4 GHz).
  • Tarkista, että laite on WiFi-yhteyden toiminta-alueen sisäpuolella.
  • Vilkkuva WiFi-symboli osoittaa, että robotti yrittää muodostaa yhteyden verkkoon.
  • Mikäli WiFi-yhteyden merkkivalo sammuu kokonaan, robotti ei ole asetettu lainkaan verkkoon.
  • Kun robotti on yhdistettynä reitittimeen, WiFi-symboli syttyy ja palaa vakiona.