Robotti-imuri palaa latausalustaan kesken siivouksen

Päivitetty viimeksi 3.1.2020 11.44

Ongelma

  • Robotti-imuri ei imuroi aluetta täysin puhtaaksi.
  • Robotti-imuri palaa latausalustaan kesken imuroinnin.

Koskee näitä laitteita

  • Robotti-imurit

Ratkaisu

  • Robotti-imuri ei ole lopettanut siivousta kesken, vaan akku täytyy ladata.
  • Robotti palaa automaattisesti latausasemaansa ja jatkaa imurointia samasta kohdasta latauksen jälkeen. 
  • Akun täyteen lataaminen kestää ~3 tuntia.
Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.