Mitä reitittimen asetuksia suositellaan?

Päivitetty viimeksi 29.10.2019 8.12

Ongelma

  • Jotta verkkoon kytkettävä laite toimisi, mitä asetuksia suositellaan käytettäväksi reitittimessä?

Koskee näitä laitteita

  • Kaikki laitteet, joissa on verkkoon kytkemisen ominaisuus

Ratkaisu

  • Reitittimen asetuksiksi suositellaan seuraavia:
  • Taajuus 2.412 – 2.472 GHz Euroopassa
  • IEEE:n 802.11b, -g tai -n-standardi langattomille WLAN-verkoille 2x2 MIMO signaalin vastaanottamista ja lähetystä varten
  • Maksimissaan 20 dBm vahva signaali
Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.