Laitetta ei saa kytkettyä verkkoon

Päivitetty viimeksi 29.10.2019 8.23

Ongelma

• Laitetta ei saa kytkettyä verkkoon.
  • Kytkeminen ei onnistu, koska sovellus antaa ”No user connected”-virheviestin.
  • Laite on jo kytketty, mutta WiFi-salasana on muuttunut, jolloin laite ei kytkeydy verkkoon.
  • Laite on kytketty aiemmin WiFi-verkkoon, mutta sitä ei saa kytkettyä toiseen verkkoon.
  • Laitteella on yhteys WiFi-verkkoon, mutta sovelluksessa yhteyden muodostaminen ei onnistu.

Koskee näitä laitteita

• Kaikki laitteet, joissa on verkkoon kytkemisen ominaisuus

Ratkaisu

1. Resetoi laitteen WiFi-asetukset ja kokeile kytkemistä uudelleen.
  2. Siirrä WiFi-reititintä lähemmäs laitetta (etenkin, kun sovellus antaa ”No user connected”-virheviestin).
  3. Toiminnassa oleva mikro voi häiritä WiFi-signaalia. Laita mikro pois päältä. Vältä käyttämästä mikroa samanaikaisesti kaukosäätimen kanssa.