Kaukosäädin ei toimi Electrolux pölynimurissa

Päivitetty viimeksi 30.11.2020 10.23

Ongelma

• Pölynimurin kaukosäädin ei toimi, ei reagoi tai ei käynnistä pölynimuria

Koskee

• Pölynimuri
  • Pussiton pölynimuri.

Ratkaisu

1. Varmista ensin, että kaukosäätimen pariston merkkivalo palaa, kun yhtä painiketta painetaan. Jos ei, paristo on ehkä vaihdettava.
    Katso kuinka paristo vaihdetaan kahvasta, mikä näkyy käyttöoppaassa .
  2. Jos LED-symboli palaa, kun kaukosäätimen painikkeita painetaan, pölynimuri on ehkä ohjelmoitava uudelleen kaukosäätimellä.
    Tässä on 2 esimerkkiä siitä, miten kauko-ohjain voidaan ohjelmoida uudelleen pölynimurille mallista riippuen.

Esimerkki 1

1. Kytke virtajohto pistorasiaan.

2. Paina painikkeita 1 + 3 + 4  saman aikaisesti 20 sekunnin sisällä virtajohdon kytkemisestä pistorasiaan, . (tämä poistaa vanhan ohjelmoinnin)

3. Irrota virtajohto ja odota vähintään 6 sekuntia.

4. Kytke virtajohto uudelleen pistorasiaan.

5. Paina painikkeita 1 + 3 samanaikaisesti 20 sekunnin kuluessa virtajohdon kytkemisestä pistorasiaan.

6. Jos ohjelmointi on onnistunut, imuri lähtee käyntiin 1.5 sekunniksi ja sammuu.

7. Kaukosäädin on nyt nollattu ja pölynimuria voidaan käyttää normaalisti.

Esimerkki 2

1. Kytke virtajohto pistorasiaan.

2. Paina painikkeita 1+ 4 saman aikaisesti 20 sekunnin sisällä virtajohdon kytkemisestä pistorasiaan (tämä poistaa vanhan ohjelmoinnin)

3. Irrota virtajohto ja odota vähintään 3 sekuntia.

4. Kytke virtajohto uudelleen.

5. Paina painikkeita 1 + 3 saman aikaisesti 20 sekunnin kuluessa virtajohdon kytkemisestä pistorasiaan.

6. Kaukosäädin on nyt nollattu ja pölynimuria voidaan käyttää normaalisti.

Syy

• Jos yllä oleva ei ratkaise ongelmaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.