Tuotteen palautus

Päivitetty viimeksi 28.2.2023 8.37

Ongelma

Tuotteen palautus

Ratkaisu

Olemme pahoillamme, ettet ole tyytyväinen laitteeseesi. 


14 päivän palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus tuotteellesi etäsopimuslain perusteella. Palautusoikeuden aika lasketaan tuotteen vastaanottopäivästä. 

Sinulla on oikeus tutkia tuote huolellisesti. Pakkauksia ei saa rikkoa enemmän kuin on tarpeen tuotteen ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi. Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on pystyttävä osoittamaan, että olet ilmoittanut palautuksesta Electroluxille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan, että jos olet tilannut palvelun, kuten laitteen asentamisen tai vanhan laitteen poistamisen kierrätystä varten, ja hyväksynyt, että palvelu suoritetaan ennen peruuttamisoikeuden päättymistä ja mikäli se on suoritettu, peruutusoikeus ei enää kata palvelua eikä sen hintaa hyvitetä. 


30 päivän avoin kauppa

Myönnämme kuluttaja-asiakkaillemme myös laajennetun palautustakuun 15 -30 päivän ajaksi tuotteen vastaanottamisesta. Tilattu tuote voidaan palauttaa tämän takuun nojalla, jos tuote on täydellinen, alkuperäisessä pakkauksessaan, käyttämätön ja ehjä sekä, kulutustarvikkeiden kohdalla, avaamaton. Vapaaehtoinen palautustakuu ei ole voimassa mikäli tilattu tuote on asennettu eikä se koske myöskään palveluita kuten laitteen asentamista tai vanhan laitteen kierrätystä. 


Huomioitavaa palautuksiin liittyen:

Isot kodinkoneet: Olet kuluttajana vastuussa tuotteen mahdollisesta kuljetusvauriosta, kunnes olemme vastaanottaneet sen varastollemme tai jos palautuslähetys varataan Electroluxin kautta, kunnes logistiikkakumppanimme ottaa tuotteen kuljetettavaksi. Mikäli palautuslähetys varataan Electroluxin kautta, palautus on maksuton. Muissa tapauksissa lähettäjä vastaa palautuskuluista ja niitä ei hyvitetä palautuksen yhteydessä. 

Postipakettina toimitettavat pienlaitteet ja tarvikkeet:Olet kuluttajana vastuussa tuotteen mahdollisesta kuljetusvauriosta, kunnes olemme vastaanottaneet sen varastollemme tai jos palautus tehdään Electroluxin sopimustunnuksella (tarkemmat ohjeet alla), kunnes logistiikkakumppanimme ottaa tuotteen kuljetettavakseen. Mikäli palautus tehdään Elexctroluxin sopimustunnuksella, palautus on maksuton. Muissa tapauksissa lähettäjä vastaa palautuskuluista ja niitä ei hyvitetä palautuksen yhteydessä. Liitäthän palautukseen aina mukaan joko alkuperäiset toimitusdokumentit tai oheisen  Palautuslomakkeen täytettynä. 

Tuote on palautettava Electroluxille 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit päätöksestäsi palauttaa ostoksesi. Tuotteesta maksamiesi maksujen palautus, mukaan lukien mahdolliset toimituskulut, tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen tai saaneet todisteet siitä, että tuote on lähetetty takaisin Elecroluxille. Jos olet valinnut toimituksen yhteydessä kalliimman toimitusmenetelmän kuin tavallinen toimitus, kalliimman toimitusvaihtoehdon eroa ei palauteta. Toimituskustannuksia ei myöskään korvata osittaisista palautuksista. Pidätämme oikeuden hyvityksen yhteydessä vähentää palautettavaa summaa, jos laitteessa on havaittu käytön jälkiä tai vaurioita, jotka eivät ole aiheutuneet tuotteen normaalista kokeilemisesta.


Toimi näin jos haluat palauttaa tuotteen:

Isot kodinkoneet : Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat palauttaa tuotteen joko 14 päivän palautusoikeuden tai laajennetun palautustakuun puitteissa niin annamme tarkemmat ohjeet palautusta varten. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa 09 - 856 36 000 (ma - to klo 8:00 - 18: 00, pe klo 9:00 - 16:00)  tai kotisivuiltamme löytyvän chatin kautta. 

Postipakettina toimitettavat pienlaitteet ja tarvikkeet: Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotten joko 14 päivän palautusoikeuden tai laajennetun palautustakuun puitteissa, voit tehdä sen maksutta palauttamalla paketin Postin asiakaspalautuksena käyttämällä sopimustunnusta 659394. Ilmoittamalla sopimustunnuksen palautuksen yhteydessä Postin toimipisteellä, he ottavat lähetyksen kuljetettavakseen maksutta ja palauttavat sen Electroluxille. Muistathan liittää palautukseen mukaan joko alkuperäiset toimitusdokumentit tai oheisen  Palautuslomakkeen täytettynä. Huomioithan myös, että palautettava tuote tulee pakata hyvin kuljetusta varten ja mikäli se palautetaan 30 päivän avoimen kaupan puitteissa, sen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. 

Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja palautuksen tekemiseksi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa 09 -856 36 000 (ma - to klo 8:00-18:00, pe klo 9:00-16:00) tai kotisivuiltamme löytyvän chatin kautta. 


Jos haluat lisätietoja ostosten tekemisestä osoitteessa electrolux.fi, tutustu ostoehtoihimme täällä.

 

 Jos haluat lisätietoja ostosten tekemisestä osoitteessa aeg.fi,  tutustu ostoehtoihimme täällä