Kätisyyden vaihto verkkokaupan kautta tilatuille tuotteille

Päivitetty viimeksi 26.4.2021 12.38

Ongelma

Kätisyyden vaihto verkkokaupan kautta tilatuille tuotteille

Ratkaisu

Mihin laitteisiin kätisyyden voi vaihtaa ?

Laitteen kätisyys (oven/luukun saranoiden puoli) on vaihdettavissa kylmälaitteisiin, kuivauskaappeihin ja kuivausrumpuihin. Edestä täytettävien pesukoneiden luukun kätisyyttä ei valitettavasti voi vaihtaa. 


Kätisyyden vaihtaminen ?

Tällä hetkellä emme tarjoa kätisyydenvaihtoa lisäpalveluna verkkokaupastamme ostettaville tuotteille. Osaan laitteista kätisyyden voi kuitenkin vaihtaa myös itse laitteen mukana tulevan ohjeen mukaisesti. Tämä koskee kylmälaitteita, joissa ei ole näyttöä ovessa, kuivauskaappeja ja kuivausrumpuja.  

Mikäli kylmälaitteessasi on ovessa näyttö, kätisyyden vaihto tulee teetättää valtuutetun huoltoliikkeen kautta näytön toimivuuden takaamiseksi. Saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme apua lähimmän huoltoliikkeen yhteystietojen saamiseksi. 

Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse numerosta 09 - 856 36 000 (ma-to klo 8-18 ja pe 9-16) tai kotisivuiltamme löytyvän chatin kautta.


Kylmälaitteen kätisyyden vaihto - kts. laitteen mukana tullut erillinen ohje / ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

Kuivauskaapin kätisyyden vaihto - kts. laitteen mukana tullut erilline ohje   / ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen 

Kuivausrummun luukun kätisyyden vaihto - ohje