Premium Universal Descaler -kalkinpoistoaineen käyttöohjeet

Päivitetty viimeksi 30.4.2024 12.13

Tärkeää: Tarkista aina laitteesi käyttöohjeesta ohjeet kalkinpoistoon! Älä sekoita kalkinpoistoainetta muiden tuotteiden kanssa. Suositelemme turvallisuustestiä herkille materiaaleille ja pinnoille. Ei sovellu posliiniastioille tai emaloiduille esineille.

Kahvinkeittimet: Lisää 200 ml nestettä ja 1 litra vettä vesisäiliöön ja käynnistä laite. Toista prosessi, mikäli kalkkikertymää on paljon. Kalkinpoiston jälkeen keitä laitteella täysi säiliöllinen puhdasta vettä kaksi kertaa.

Vedenkeittimet: Lisää kalkinpoistoainetta vedenkeittimeen ja anna vaikuttaa puoli tuntia (kalkkiutumisasteesta riippuen). Huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä.

Silitysraudat: Sekoita yksi osa kalkinpoistoainetta ja kolme osaa vettä. Suorita kalkinpoisto laitteen käyttöohjeiden mukaisesti.

Astianpesukoneet ja pyykinpesukoneet: Lisää 1dl nestettä koneen pohjalle ja käynnistä kuumin pesuohjelma ilman kuormaa. Älä käytä pikaohjelmaa.

Suihkupäät, vesihanat jne.: Laita puhdistettavat osat lasiastiaan ja kaada astiaan laimentamatonta kalkinpoistoainetta. Huuhtele esineet huolellisesti puhtaalla vedellä käsittelyn jälkeen.


Löydä tuotteesi käyttöopas
Löydä tuotteesi käyttöopas

Ratkaise ongelmia tai löydä käyttöohjeita ja tositteita tuotteellesi.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.