Päivitys ongelmaan iOS 14.7: n ja uudempien kanssa

Päivitetty viimeksi 17.9.2021 9.08

Päivitys ongelmaan iOS 14.7: n kanssa

Tiedämme, että joillakin ihmisillä on ongelmia uusien laitteiden yhdistämisessä Internetiin, kun he käyttävät uutta iOS 14.7.1 -versiota älylaitteissaan.

iOS 15 ratkaisee tämän ongelman ja se julkaistaan muutaman viikon kuluttua. Tällä välin työskentelemme sovelluksen parissa ratkaistaksemme iOS 14.7.1: n aiheuttamat ongelmat

Tiedämme, että tämä on vaivalloista, mutta voit kuitenkin kokeilla jotakin seuraavista kiertotavoista, kunnes meillä on ratkaisu.

1) Käytä iOS-laitteen sijaan Android-laitetta uuden laitteen yhdistämiseen Internetiin. Kun olet valmis, voit kirjautua iOS-laitteellasi samaan tiliin, josta laitteesi on saatavana.

Tai

2) Ennen kuin aloitat laitteen yhdistämisen Internetiin, liitä älylaitteesi eri Hotspotiin kuin tavallinen kotisi WiFi (esimerkiksi käyttämällä hotspotia jonkun toisen matkapuhelimessa iOS tai Android). Kun laitteen liitäntäprosessin aikana sinua pyydetään valitsemaan WiFi -verkko, valitse laitteellesi normaali kotisi WiFi.

Tämä artikkeli päivitetään, kun meillä on lisää uutisia, ja haluamme kiittää kärsivällisyydestäsi ja tuestasi!

Tilannepäivitys:

iOS 15 julkaistaan virallisesti lokakuun 20.päivä, päivitäthän puhelimesi uusimpaan versioon ja koita yhdistää uudet laitteesi.

Pidämme sinut ajantasalla ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.