Miten astianpesukone puhdistetaan sisäpuolelta?

Päivitetty viimeksi 21.5.2020 10.33

Kysymys:

• Miten astianpesukone puhdistetaan sisäpuolelta?

Koskee seuraavia:

• vapaasti seisova astianpesukone
  • kalusteeseen asennettu astianpesukone

Ratkaisu:

1. Puhdista laite, oven kumitiiviste mukaan lukien, pehmeällä ja kostealla liinalla

2. Suosittelemme pitkän ohjelman valitsemista vähintään 2 kertaa kuukaudessa

Jos käytät säännöllisesti vain lyhyitä ohjelmia, laitteeseen voi jäädä rasva- ja kalkkijäämiä.

3. Käytä astianpesukoneille tarkoitettuja puhdistusaineita kuukausittain.

Noudata tarkoin tuotepakkauksissa olevia ohjeita.

Suosittelemme erikoispesuaineita, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme.