Helppoa huoltoa älypuhelintuella

Päivitetty viimeksi 12.1.2023 13.42

Parhaan suorituskyvyn ja pidemmän käyttöiän saavuttamiseksi astianpesukonetta on tärkeää huoltaa säännöllisesti. Electrolux tekee tästä prosessista intuitiivisen ja helpon.

Käyttämällä My Electrolux Kitchen App -sovellusta QuickSelectin ja Wi-Fi -yhteyden kautta voit seurata muun muassa energiankulutusta, vastaanottaa huoltoilmoituksia tai tallentaa suosikkiasetuksesi. Kun olet yhteydessä, koneen optimaalinen hoito on käden ulottuvilla.

Koneen hoito

Saat koneen huoltolmoituksia (ei suihkuvarren tai suodattimen puhdistuksesta) My Electrolux Kitchen App -sovelluksen kautta. Kun puhdistat konetta, noudata puhdistuspakkauksessa olevia ohjeita alla olevan videon mukaisesti.

Suodattimen puhdistus

Astianpesukoneen suodattimen säännöllinen puhdistus on välttämätön ja helppo tehtävä, joka vie vain muutaman minuutin. Katso video nähdäksesi muutamat vaiheet, joita tarvitaan koneen sujuvan toiminnan varmistamiseksi.

Suihkuvarsien puhdistus

Kun koneen kaksi suihkuvartta (ylempi ja alempi) irrotetaan, ne voidaan puhdistaa helposti. Kuten videosta näkyy, muutama yksinkertainen vaihe varmistaa esteettömän veden virtauksen ja suorituskyvyn.

Kumitiivisteen puhdistus

Koneesi oven ympärillä olevan kumitiivisteen puhdistaminen kestää vain minuutin tai kaksi. Katso video nähdäksesi, kuinka astianpesukoneesi toimii parhaimmillaan käyttämällä perusliinaa roskien poistamiseen.

Eco Feedback

Eco Feedback -toiminto on loistava tapa hallita astianpesukoneen veden ja energian kulutusta. My Electrolux Kitchen App -sovelluksella voit säätää jokaista pesuohjelmaa ja saat vinkkejä tehokkaampia ja kestävämpiä valintoja varten. Älypuhelimesi kertoo, kuinka kauan jokainen pesu kestää ja se päivittyy dynaamisesti, kun käytät QuickSelect -säädintä.

Etävalvonta ja ohjaus

Kun astianpesukone on liitetty My Electrolux Kitchen App -sovellukseen, sinulla on rajoittamaton hallinta sen toimintoihin. Etävalvonnan ja ohjauksen avulla voit säätää ohjelmavalintoja, käyntiaikaa tai valita suosikkiasetuksia älypuhelimesi kautta. Kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä käyttäjäystävällisillä kuvakkeilla ja helposti luettavalla tekstillä.

Ilmoitukset ja hälytykset

Astianpesukoneen oikea hoito edellyttää, että tiedät, milloin se saattaa vaatia huomiota. Wi-Fi-yhteyden ja My Electrolux Kitchen App -sovelluksen ansiosta huoltoprosessi ei ole enää mysteeri. Saat älypuhelimen ilmoituksia, kun huuhtelu- tai suolasäiliösi on tyhjä. Saat myös hälytyksen, jos laitteessa on kiireellinen ongelma, kuten vesivuoto. Pesukoneen parhaan suorituskyvyn varmistaminen on nyt paljon helpompaa.

Electroluxin palvelut

Saat lisäapua ja löydät lisävarusteita astianpesukoneellesi Electroluxin palveluista. Älypuhelimella ja My Electrolux Kitchen App -sovelluksella voit ostaa koneenhoitotuotteita WebShopista, tehdä vianmäärityksiä, ladata käyttöohjeita tai ottaa suoraan meihin yhteyttä.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.