Astianpesukoneen puhdistuksen merkkivalo syttyy

Päivitetty viimeksi 25.5.2022 9.15

Ongelma

• Astianpesukoneen puhdistuksen merkkivalo syttyy
  • Astianpesukoneen näyttöön syttyy punainen merkkivalo
  • Puhdistusohjelma / astianpesukoneen puhdistusohjelma

Koskee

• Astianpesukoneet QuickSelectillä

Ratkaisu

• Kun astianpesukone havaitsee puhdistuksen tarpeen, merkkivalo syttyy
    Käynnistä Machine Care -ohjelma koneen puhdistamiseksi.
  1. Kuinka käynnistää Machine Care -ohjelma
  2. Ennen kuin käynnistät Machine Care -ohjelman, puhdista suodattimet ja suihkuvarret
  3. Käytä erityisesti astianpesukoneille tarkoitettua kalkinpoistoainetta tai pesuainetta.
  4. Noudata pakkauksessa olevia ohjeita.
  5. Varmista ennen ohjelman käynnistämistä, että kone on tyhjä
  6. Paina ja pidä painettuna ja  alas samaan aikaan n. 3 sekuntia.
  7. Merkkivalot ja  vilkkuu ja näytössä näkyy ohjelman kesto.
  8. Sulje luukku käynnistääksesi ohjelma.
  9. Ohjelma on päättynyt, kun puhdistuksen merkkivalo on sammunut.

Syy

• Katso laaja valikoima alkuperäisiä lisävarusteita, varaosia sekä korkean laatustandardimme mukaisia puhdistus- ja hoitotuotteita verkkokaupastamme.