Astianpesukoneen näytössä näkyy virhekoodi i60

Päivitetty viimeksi 20.6.2022 15.39

Ongelma

• Astianpesukoneen näytössä näkyy virhekoodi i60
  • Astianpesukoneen paneelissa näkyy virhekoodi i60
  • Astianpesukoneen näytössä on i60

Koskee

• Integroitu astianpesukone
  • Vapaasti seisova astianpesukone

Ratkaisu

1. Nollaa laite.

• Irrota astianpesukone verkkovirrasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se takaisin verkkovirtaan.
  • Voit kytkeä virran pois päältä myös sulakkeen tai virtakytkimen avulla.
  • Jos laite on siirretty pois paikaltaan ja laitettu sen jälkeen takaisin paikoilleen, tarkista, etteivät letkut ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

2. Tarkista, näkyykö laitteessa uudelleen sama virhekoodi vai onko se muuttunut.

• Jos laitteessa näkyy eri virhekoodi, tarkista koodi käyttöohjeesta ongelman vianmäärityksen helpottamiseksi.