Astianpesukoneen näytössä näkyy virhekoodi i40, i43 tai i44

Päivitetty viimeksi 20.6.2022 15.48

Ongelma

• Astianpesukoneen näytössä näkyy i40, i43 tai i44
  • Astianpesukoneen paneelissa näkyy virhekoodi i40, i43 tai i44
  • i40, i43 tai i44 astianpesukoneen näytössä

Koskee

• Integroitu astianpesukone
  • Vapaasti seisova astianpesukone

Ratkaisu

1. Tarkista, että sihdit ovat puhtaat.

• Likaiset sihdit hidastavat veden virtaamista, jolloin pesutulokset ovat heikommat.
  • Tarkista ja puhdista ne säännöllisesti.
  • Lisätietoa puhdistuksesta ja ylläpidosta on saatavilla laitteen käyttöohjeesta.

2. Nollaa laite.

• Irrota astianpesukoneen pistoke pistorasiasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan.
  • Voit kytkeä virran pois päältä myös sulakkeella tai virtakytkimellä.
  • Jos laite on siirretty pois paikaltaan ja laitettu sen jälkeen takaisin paikoilleen, tarkista, etteivät letkut ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

3. Tarkista, näkyykö laitteessa uudelleen sama virhekoodi vai onko se muuttunut.

• Jos laitteessa näkyy eri virhekoodi, tarkista koodi käyttöohjeesta ongelman vianmäärityksen helpottamiseksi.

4. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.