Astianpesukoneen AirDry-toiminnan poistaminen käytöstä

Päivitetty viimeksi 22.5.2020 7.54

Ongelma:

• Astianpesukoneen AirDry-toiminnon poistaminen käytöstä

Koskee seuraavaa:

• astianpesukoneet, joissa on AirDry-toiminto

Ratkaisu:

Voit poistaa AirDry-toiminnon alla olevien ehdotusten ja vaiheittaisten ohjeiden mukaan:

Huomio: Menetelmä voi vaihdella astianpesukoneen ohjauspaneelin tyypistä riippuen. Jos ohjauspaneeli eroaa alla olevasta kuvasta, katso laitteen mukana toimitettua käyttöohjetta.

1. Laitteen on oltava ohjelman valintatilassa AirDry-toiminnon poistamiseksi käytöstä.

Huomio: Laite on ohjelman valintatilassa, kun ohjelman merkkivalo palaa ja näytössä näkyy ohjelman kesto.

• Kun laite kytketään toimintaan, se on yleensä ohjelman valintatilassa.
  • Jos näin ei kuitenkaan käy, voit asettaa ohjelman valintatilan seuraavasti:
  • Paina ja pidä alhaalla samanaikaisesti painiketta K1 ja K2, kunnes laite on ohjelman valintatilassa.

2. Käyttäjätilaan voidaan siirtyä painamalla ja pitämällä samanaikaisesti alhaalla painiketta K3 ja K4, kunnes merkkivalot L1, L2 ja L3 alkavat vilkkua ja näyttö on tyhjä.

3. Paina painiketta K3

• Merkkivalot L1 ja L2 sammuvat.
  • Merkkivalo L3 vilkkuu edelleen.
  • Nykyinen asetus näkyy näytössä: Io = AirDry kytketty päälle.

4. Voit muuttaa asetusta painamalla K3: Oo = AirDry kytketty pois päältä.

5. Vahvista asetus virtapainikkeella.