Tutustu

FreshPlus -jääkaappipakastimiin

Säilytä suosikkimakusi

Säilytä ruokiasi maukkaampana pitempään meidän jääkaappipakastimissa. Salaatti säilyy FreshPlus -jääkaapissa rapeampana pitempään kuin muissa malleissa. TwinTech® -tekniikkamme käyttää kahta jäähdytysjärjestelmää aineksien säilyttämiseksi ihanteellisessa kosteudessa ja lämpötilassa. Jääkaapin sisäilma on siten huomioitu maksimaalista tuoreutta varten. Pakastimen eriytetty sisäilma on puolestaan kuivaa jään muodostumisen estämiseksi. 

Tuoreutta jääkaapin jokaisella hyllyllä

Säilytä ruoka-ainekset maukkaina pitempään, sijoitatpa niitä sitten minne tahansa kohtaa jääkaappissa. Jääkaapin täyttö on yksinkertaisen helppoa, koska se tarjoaa ensiluokkaisen tuoreuden etu-, taka-, ylä- ja alaosassa. MultiFlow -järjestelmä takaa tehokkaan ilmankierron ruokien ympärillä tasaista lämpötilaa ja kosteustasoa varten, jotta elintarvikkeesi olisivat edelleen herkullisia niiden käyttöhetkellä. Näin kertyy myös vähemmän ruokahävikkiä.

Lohifilee ennen kypsennystä ja sen jälkeen
TwinTech®

FreshPlus-jääpakastimissa säilytät kaikki elintarvikkeet tuoreina pitempään.

Lähikuva täydestä Electrolux FreshPlus -jääkaapista

Ensiluokkainen tuoreus

Nauti juuri kalastetun kalan tuoreudesta, suoraan jääkaapistasi. Alhaisemman lämpötilan ansiosta FreshPlus -jääkaappipakastimen erityinen säilytystila sopii ihanteellisesti lihan ja kalan säilyttämiseen. Se säilyttää tuotteet tuoreina tavallisia lokeroita pitempään, jotta voisit säilyttää elintarvikkeita oikeassa lämpötilassa ja nauttia niiden parhaasta mausta.

Säilytys omien tarpeiden mukaan

Täytä jääkaappisi ovi juuri haluamallasi tavalla. Voit mukauttaa säilytystilan muuttamalla, siirtämällä ja vaihtamalla lokeroita vapaasti. Voit tehdä tilaa pulloille juhlaillallista suunnitellessa tai puolestaan hedelmä- ja vihannespurkeille detox -kuuria suunnitellessa. Voit valita sadoista eri yhdistelmistä sopivimman kunkin viikon ruokatarpeita varten.

Raikas salaatti Electrolux TwinTech -jääpakastimesta

Salaattia, aivan uudella tavalla

Luo huipputuoreita salaatteja kaikkien makuun ja unohda veltot ja elottomat salaatinlehdet. Suuri CrispFresh -laatikko meidän jääkaappipakastimissa suojelee vihannesten ja hedelmien makua ja koostumusta, säilyttämällä ne ihanteellisessa kosteudessa ja säilytyslämpötilassa. Se on lisäksi uskomattoman tilava. Vaikka ostaisit paljon tuoreita elintarvikkeita voit olla varma niiden herkullisuudesta kun niitä tekee mieli.