Koe Electrolux Taste Stores

Electrolux Taste Stores

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää ruoanlaitosta höyryn kanssa? Tule joko Taste Store -myymälöihin tai messuille, jotka löydät alla olevalta kartalta.

Taste Store -paikkakunnilla voit kokea jännittäviä makutapahtumia erikseen valituissa myymälöissä koko Suomessa. Asiantuntijamme kertovat ja näyttävät paikan päällä, miten voit laittaa hyvää, terveellistä ja maukasta ruokaa kotona höyryuuniemme avulla.

Luonnollisesti paikan päällä on myös herkullisia maistiaisia!

Ilmainen kokkikoulu kaupan päälle

Ostaessasi höyryuunin ja rekisteröityäsi sen, voit osallistua maksutta suosittuun kokkikouluumme, joita järjestämme pääkonttorillamme Culinary School:ssa, Helsingin Kalasatamassa. Kokkikoulun vetää Suomen kokkimaajoukkueen jäsen, joten tiedossa on todella korkealuokkainen ja inspiroiva ruoanlaittoilta!

Lisätietoja täältä.

Myymälätapahtuma

Järjestämme Taste Store -tapahtumien lisäksi myymälöissä myös muita tapahtumia, joissa asiantuntijamme esittelevät mm. Electroluxin -pesukoneiden viimeisimpiä, erittäin energiatehokkaita ja hellävaraiseen pyykinhuoltoon tarkoitettuja innovaatioita.

Sous-vide pusseissa valmistettu lohi
Suomen kokkimaajoukkue

Electrolux on Suomen kokkimaajoukkueen ylpeä sponsori

Electrolux ja kokkimaajoukkue jakavat ruoanlaiton ilon. Haluamme yhdessä näyttää, miten voit luoda täydellisiä lopputuloksia käyttämällä yksinkertaisia tekniikkoja ja tarpeeseen soveltuvia välineitä. Hieno ruoanlaitto on nyt myös ihan tavallisten ihmisten saatavilla meidän ja kokkimaajoukkueen avulla!