Kari Julin

"Luonto, lähiruoka ja kekseliäisyys ovat inspiraation lähteeni"
Kari Julin

Kolmenkympin kriisissä piehtaroiva nuori kokki on monessa liemessä keitetty. Tähti syttyi Raaseporissa ja siellä Kari myös aloitti vakuuttavan uransa. Kun Raaseporin ravintoloiden ovenkarmit alkoivat käydä pieneksi oli aika muuttaa Helsinkiin etsimään lisää haasteita vuonna 2010. Kari ehti vakuuttaa muutamassa helsinkiläisravintolassa kunnes ravintola Olon ovet avautuivat nuorelle ja nälkäiselle kokille. Olo toi tullessaan paljon uusia haasteita ja fine dining -maailmaan sukeltaessaan Kari löysi aivan uusia tapoja valmistaa ruokaa. Keittiömestarin pesti Keski-Suomessa sijaitsevassa Rapukartanossa avasi mahdollisuuden toteuttaa hänen omaa ainutlaatuista ruoka-filosofiaansa. Muutama vuosi maalla keittiömestarina teki tehtävänsä ja oli aika palata takaisin Helsinkiin. Helsinkiin paluu sekä uusi työ Fisken på Diskenissä eivät nekään riittäneet haasteeksi Karille joten paikka kokkimaajoukkueessa auttaa sammuttamaan tämän kokin loputonta oppimisen nälkää.