Tuotetiedot

Refine 600 -höyrysilitysraudalla poistat rypyt vaatteista nopeasti ja vaivattomasti. Höyry jakautuu tasaisesti, ja kuuman silityspohjan merkkivalo varoittaa, milloin rauta on kuuma.

Tärkeimmät ominaisuudet

Vaatteet helposti valmiiksi käyttöön.

Refine 600 -höyrysilitysraudalla poistat rypyt vaatteista nopeasti ja vaivattomasti. Höyry jakautuu tasaisesti, ja kuuman silityspohjan merkkivalo varoittaa, milloin rauta on kuuma.

Nopea ja tehokas.

Nauti sileän rypyttömistä vaatteista lämpötilan, höyryn ja paineen täydellisen tasapainon ansiosta. Nopean kuumenemisen ja höyryn tasaisen jakautumisen ansiosta rauta on valmis poistamaan ryppyjä vaatteista 30 sekunnissa.

Naarmuuntumaton GLISSIUM™ 175 -silityspohja.

GLISSIUM™ 175 -silityspohja on naarmuuntumaton, sen monet reiät jakavat höyryn tasaisesti ja rauta liukuu vaatteiden pinnalla kevyesti.

Lämpötila-anturi.

Tiedät, milloin voit siirtää raudan turvallisesti säilytykseen. Silityspohjan lämpötilan anturi raudan kärjessä havaitsee pohjan kuumenemisen.

Tippalukko.

Minimoi vaatteisiin syntyvien vesiläikkien riski. Tippalukko, silitysraudan sisälle sijoitettu kaksoissuoja, estää veden pääsyn höyrysäiliöön, kun lämpötila on liian matala.

Automaattinen puhdistustoiminto.

Huolehtii silitysraudastasi yhtä hyvin kuin vaatteistasi estämällä haitallisen kalkkikiven kertymistä. FlushClean-kalkinpoistotoiminnon avulla saat poistettua kalkkikiven helposti huuhtelemalla järjestelmää vedellä.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta