Tuotetiedot

Keraaminen keittotaso on induktiotason jälkeen nopein keittotaso. Kätevä ja helppo puhdistaa, keraamiset keittoalueet lämpenevät nopeasti ja varmistavat että ruoka valmistuu nopeasti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Kiertoilma– Parempi lämmön jakautuminen

Rapeat leivonnaiset, täydelliset piirakat, ruskistetut lihapalat – Kiertoilmatoiminto varmistaa, että lämpö kiertää tasaisesti kaikkialla uunissa. Tasaiset tulokset.

HotAir – Parempi lämmön jakautuminen tasaisia ruoanlaittotuloksia varten

Rapeat leivonnaiset, täydelliset piirakat, hyvin ruskistuneet liharuoat – HotAir-järjestelmä varmistaa, että lämpö kiertää tasaisesti koko uunissa. Tasaisen mainioita tuloksia missä tahansa kohdassa uunia kypsennettävälle ruoalle.

XXL-tilavuus laajentaa uunin käyttömahdollisuuksia

Uunikammion XXL-tilavuus mahdollistaa kypsennyksen maksimoinnin. Lisätehokkuuden ansiosta voit valmistaa enemmän ruokaa ja ruokkia tarvittaessa useampia ihmisiä.

Katalyysipuhdistus – puhdistaa uunin puolestasi

Katalyysipuhdistustoiminto auttaa ehkäisemään uunin lika- ja rasvakertymiä. Tämä itsepuhdistustekniikka käynnistyy automaattisesti, kun uunin lämpötila saavuttaa 250 °C. Se tekee puhdistuksen vaivatta.

MaxiTray – tilaa kypsentää niin paljon kuin haluat.

Suunnittelimme MaxiTrayn sinulle, jotta saisit käyttöösi maksimaalisen tilan liedelläsi. Tämän lisävapauden ansiosta voit valmistaa useita eri ruokia tai suuria ruokamääriä yhdellä kertaa.

Nopea ja tehokas keittotaso

Keraaminen keittotaso on induktiotason jälkeen nopein keittotaso. Kätevä ja helppo puhdistaa, keraamiset keittoalueet lämpenevät nopeasti ja varmistavat että ruoka valmistuu nopeasti.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyElectroluxiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta.

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Nainen istuu sohvalla ja selaa puhelinta