Pidä vaatteistasi hyvää huolta

Hoida vaatteitasi entistä paremmin

Hyvin hoidetut vaatteet säilyvät pitempään uudenveroisina. PerfectCare-laitteet on suunniteltu muutakin kuin pelkkää pesua varten – ne säilyttävät vaatteidesi alkuperäiset ominaisuudet. Älä anna hoito-ohjemerkintöjen määrittää omaa tyyliäsi. Nyt voit pestä ja kuivata villavaatteita, arkalaatuisia ja jopa käsinpestäviä vaatteita turvallisesti omassa kodissasi. Älä osta turhaan uusia vaatteita vaan pidä nykyisistä parempaa huolta.

Uusi
PerfectCare-mallisto

Siirry pyykinhoidon uuteen aikakauteen
historian edistyneimmällä pyykinpesujärjestelmällämme.

Pitkään kestävää tyyliä

Ajattele, jos vaatteesi pysyisivät pitempään uudenveroisina. Värit eivät haalistuisi ja vaatteesi säilyttäisivät muotonsa ja ominaisuutensa. PerfectCare-pesukoneet on suunniteltu muutakin kuin pelkkää pesua varten – ne säilyttävät vaatteidesi alkuperäiset ominaisuudet.

Kuivaus tarkoittaa hoitoa

Ajattele, jos vaatteidesi pehmeys, muoto ja ominaisuudet säilyisivät pitempään. Silkkivaatteet eivät rypistyisi, villavaatteet eivät kutistuisi, ja ulkovaatteesi säilyttäisivät niiden vettä hylkivät ominaisuudet. Ajattele, jos uskaltaisit kuivata arkalaatuisimmatkin vaatteet kuivausrummussa.

Care Guides

Enemmänkin kuin pelkkää puhtautta. Hellävaraista pyykinhoitoa. Ensiluokkaista hoitoa, olivatpa vaatteesi miten arkalaatuisia tahansa.