Osto-opas

Kuivaaviin pesukoneisiin

Kaiken kattava kuivaava pesukone

Paras pesu- ja kuivaustekniikka kohtaavat DualCare -tekniikassamme. Ei enää pyykkien käsinpesua tai tasaisella alustalla kuivausta. Voit nyt käsitellä meidän kuivaavassa pesukoneessa arkalaatuisimmatkin tekstiilit. Tilaa säästävä kone täydelliseen pyykinhoitoon, jotta voisit optimoida tilan kotonasi, ja nauttia puhtaasta ja pehmeästä pyykistä.

Kuivaavan DualCare -pesukoneen vieressä oleva kello

Säästä aikaa pyykkien pesun ja kuivauksen aikana

Säästä aikaa ja tilaa Electroluxin kuivaavan pesukoneen avulla. Voit pestä ja kuivata jopa 6 kg pyykkiä yhdellä kertaa. Se vastaa jopa 24 paitaa. Se onnistuu yhdellä painikkeen painalluksella. Ei tarvetta eri ohjelmien asettamiseen, voit yksinkertaisesti noutaa raikkaat ja käyttövalmiit vaatteesi koneesta ohjelman päätyttyä.

Woolmark Blue -sertifioinnin omaavissa Electroluxin kuivaavissa pesukoneissa voit pestä ja kuivata turvallisesti jopa käsinpestävät villavaatteet.

Cathryn Lee

Woolmark Company

Kuivaava DualCare -pesukone

Kuivaavien DualCare -pesukoneiden avulla voit pestä ja kuivata villapyykkisi yhdellä ohjelmalla.

Kuivaava DualCare -pesukone

Hellävarainen käsittely, takuuvarmasti

Electroluxin kuivaavat pesukoneet ovat markkinoiden ensimmäisiä koneita, jotka ovat saaneet Woolmark Blue -sertifioinnin. Woolmark on maailman arvostetuin villanhoidon auktoriteetti. Woolmarkin Blue -hoitomerkki osoittaa, että koneella voidaan pestä ja kuivata turvallisesti käsinpestävät villavaatteet, jotta suosikkipuserosi säilyisivät pehmeinä ja lämpiminä, ja jotta voisit käyttää niitä pitempään.

Höyrytystehon osoittava puoliksi sileä ja puoliksi ryppyinen paita

Höyrytoiminto tekstiilien erinomaiseen hoitoon

Haluatko vaatteidesi näyttävän hyviltä, mutta sinulla ei ole aikaa niiden pesemiseen? Pesuloiden tapaan DualCare käyttää höyryä pehmeää, sileää ja raikasta lopputulosta varten. Höyryn lisäkosteus vapauttaa kuidut sekä poistaa hajut ja rypyt niin, että voit raikastaa ja sileyttää pyykkisi kotona muutamassa minuutissa, jotta voisit käyttää haluamiasi vaatteita haluamaasi aikaan - jopa pesukertojen välissä.

Ei liiallisen pesun tai kuivauksen vaaraa

Voit saavuttaa uskomattoman pehmeät ja puhtaat pyykit yksinkertaisesti asettamalla pyykit rumpuun, DualCare hoitaa loput. Sen OptiSense -tekniikka säätää ohjelman automaattisesti täyttömäärän mukaan. Pesitpä sitten 3, 6 tai 9 kg pyykkiä, liiallisen ylipesun tai -kuivauksen vaaraa ei ole. Vaatteesi säilyvät täten uudenveroisina ja raikkaina pitempään.

DualCare -mallin näyttöpaneeli

Kestävää huolenpitoa

Kaikki kuivaavat DualCare -pesukoneemme toimivat hiljaisemmalla, kestävämmällä ja tehokkaammalla inverter -moottorilla. Täten saat tarvitsemasi tehon ensiluokkaiseen pyykinhoitoon, jotta vaatteesi säilyisivät uudenveroisina pitempään. Olemme niin varmoja inverter -moottorin kestävyydestä, että tarjoamme sille jopa 10 vuoden takuun.