Osto-opas

Kuivaavat pesukoneet

 • DelicateCare System
 • UltraCare Technology
 • DualCare Technology
 • SensiCare Technology
 • Woolmark Blue
 • UltraCare Technology
 • DualCare Technology
 • SensiCare Technology
 • Woolmark Blue
 • DualCare Technology
 • SensiCare Technology
 • Woolmark Blue

Yksi laite hoitaa kaiken vaatteiden huolenpidon

Pyykeistä huolehtiminen ei ole koskaan ollut helpompaa kuin PerfectCare 900 kuivaavan pyykinpesukoneen kanssa. Silkkivaatteetkin ovat valmiita puettaviksi heti kun ne otetaan koneesta, ja niihin jää jopa 50% vähemmän ryppyjä kuin huoneilmassa kuivatessa. DelicateCare-lämpöpumppurumpu kuivaa vaatteesi hellävaraisesti matalissa lämpötiloissa. DelicateCare-järjestelmä muokkaa aina kuivauslämpötilan ja rummun liikkeet tekstiileille sopivaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit huoletta pestä ja kuivata myös ulkoiluvaatteesi, mukaanlukien untuvatakit, niin että niiden vettähylkivät ominaisuudet ja lämpösuoja palautuvat heti pesun jälkeen. Mitä tahansa peset tai kuivaatkaan, voit luottaa siihen, että vaatteesi tulevat aina koneesta käyttövalmiina.

Näytä tuote

DelicateCare - Sinulle räätälöidyt pesuohjelmat ja hellävaraista huolenpitoa

DelicateCare-lämpöpumppurumpu kuivaa vaatteesi hellävaraisesti matalissa lämpötiloissa. DelicateCare-järjestelmä muokkaa aina kuivauslämpötilan ja rummun liikkeet tekstiileille sopivaksi. Mitä tahansa peset tai kuivaatkaan, voit rentoutua ja luottaa siihen että kone pitää huolta vaatteistasi – ja sinulla on aina jotain päällepantavaa.

Pese ja kuivaa lempivaatteesi

PerfectCare 900 kuivaava pesukone pesee ja kuivaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kaikki lempivaatteesi, olivat ne sitten puuvillaa, silkkiä tai untuvaa. DelicateCare-järjestelmän ansiosta silkkiset vaatteesi ovat 50% rypyttömämpiä pesun jälkeen.

Lämpötila ja liike

Untuvatakin laatu voi heikentyä pesun ja kuivauksen yhteydessä perinteisessä pyykinpesukoneessa. DelicateCare-järjestelmä muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeen juuri oikeaksi niin, että myös takin kuohkeus säilyy.

nainen jolla on valkoinen paita päällä

Paras pesu ja kuivaus juuri sinun vaatteillesi

Olivat vaatteesi sitten puuvillaa, synteettistä materiaalia tai vaikka silkkiä, pyykinpesukoneemme tarjoaa sopivan kuivausmahdollisuuden kaikille pesuohjelmille. Lisäksi, voit pestä ja kuivata jopa 3 kiloa vaatteita vain kolmessa tunnissa.


Tekstiilit säilyvät pehmeinä. Pesu toisensa jälkeen.

Liukenematon pesuaine huonontaa pesutulosta, ja epätasaisesti sekoittunut huuhteluaine voi jättää pyykit karkean tuntuisiksi. UltraCare-teknologiaa hyödyntävät PerfectCare-pesukoneet esisekoittavat pesu- ja huuhteluaineet veteen, jolloin ne aktivoituvat jo ennen niiden pääsyä rumpuun. Näin pesu- ja huuhteluaine jakautuvat tasaisesti, ja pyykit tuntuvat kauttaaltaan puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä. UltraCare levittää huuhteluaineen kaksi kertaa tasaisemmin kuin perinteinen pyykinpesukone.

violetti untuvatakki

Non-Stop One-Go 4h/5kg -ohjelma

Meidän Non-Stop One-Go 4h/5kg -toimintomme tarjoaa tehokkaimmat pesu- ja kuivausohjelmat mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kuivaava pesukone on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja se voi pestä ja kuivata 5 kiloa pyykkiä neljässä tunnissa, ja on siten taloudellisesti paras vaihtoehto säästäen sekä aikaa että enegiankulutusta – erinomaisin tuloksin joka kerta.


Tekstiilit näyttävät uusilta kaksi kertaa pidempään

Ritexin vuonna 2015 suorittaman kokeen mukaan SensiCare saa tekstiilit tuntumaan ja näyttämään uudenveroisilta kaksi kertaa pidempään. Pesuohjelman asetukset muokataan automaattisesti pyykkimäärän mukaan ensimmäisen minuutin aikana energian-, ajan- ja vedenkulutuksen pienentämiseksi. Tämä säästää sekä vaatteitasi että ympäristöä.

60 minuutin Non-Stop -ohjelma

Meidän 60 minuutin Non-stop -ohjelmamme pesee ja kuivaa pienen määrän pyykkiä erittäin tehokkaasti ja nopeasti – vain yhdessä tunnissa. Voit siis pestä pyykkisi pikaisesti, kun tarvitset nopeasti puhtaita vaatteita.