My Electrolux Care -sovellus

Laadukasta vaatehuoltoa älypuhelimellasi 

My Electrolux Care -sovelluksen avulla ohjaat pesukonetta ja kuivausrumpua älypuhelimella kotiverkossasi. Tutustu hoito-ohjeisiin saadaksesi arvokkaita vinkkejä. My Favourites -asetuksen avulla voit tallentaa usein käytetyille ja pestyille lempivaatteillesi sopivat asetukset. 

Hanki sovellus

Ohjaa etäältä

Käytä sovellusta käynnistääksesi kone tai tarkistaaksesi pesuohjelman vaihe. Käynnistä sovellus, valitse haluamasi pesuohjelma ja klikkaa WiFi-symbolia - tämä mahdollistaa etäkäynnistyksen. Pesuohjelman aikana sovellus näyttää missä vaiheessa ohjelma on sekä lähettää sinulle ilmoituksen ohjelman ollessa valmis. My Electrolux Care -sovelluksen avulla tiedät aina milloin pyykistäsi tulee valmista.

Täsmävinkit

Älä ainoastaan pese ja kuivaa vaatteitasi - pidä niistä hyvää huolta. Käyttäessäsi sovellusta voit helposti valita pestävän tekstiilityypin, värin ja likaisuusasteen - ja sovellus ehdottaa sinulle sopivinta pesuohjelmaa ja lähettää tiedon samalla suoraan pyykinpesukoneeseen. Helppo ja fiksu tapa pitää huolta vaatteistasi. Care Advisor -toiminnon ansiosta saat vaatteesi kestämään pidempään ammattilaisten vinkkejä hyödyntämällä. 

Tuotteet

Räätälöityä vaatehuoltoa suosikeillesi

My Favourites -toiminnon avulla voit tallentaa pesu- ja kuivausasetukset useimmiten käyttämillesi lempivaatteille. Voit tallentaa jopa kuusi pesu- ja kuivausohjelmaa helpottamaan päivittäistä pyykinpesua. Säästä aikaa pesemällä omat lempivaatteesi vain muutamalla napin painalluksella. 

Pidä mielessä

  • Apple: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä iOS 8.0 tai myöhäisempi. 
  • Android: Älypuhelin tai tabletti. Käyttöjärjestelmä Android 4.0.3 tai myöhäisempi. 
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz WEP, WPA tai WPA2 AES/TKIP internet-yhteydellä
  • Varmista, että signaalin vahvuus yltää koneeseesi asti. 
  • Mikäli koneesi sijaitsee kaukana reitittimestä, voit tarvita laajennetun Wi-Fi-tukiaseman.