Tutustu. Arvostele. Voita.

Kirjoita arvostelu

Voita palkinto

Jos Electrolux-laitteesi on mielestäsi hyvä, kirjoita arvostelu ja kerro se meille. Osallistut samalla kilpailuun, jossa voit voittaa yhden suosituimmista tehosekoittimistamme. Yksi onnekas voittaja arvotaan viikoittain.

Palkinto

Urheilupullolla varustettu Sport Mini Mixer -tehosekoitin

Nopeita smoothie-juomia

Enemmän energiaa päivääsi. Sport Mini Mixer -tehosekoittimen avulla valmistat helposti terveellisiä ja energiarikkaita smoothie-juomia, joita voit nauttia missä ja milloin tahansa. Voit sekoittaa ainekset suoraan kevyessä ja kannettavassa 600 ml:n pullossa. Täydellinen matkalle mukaan, kun haluat herkullisen ja luonnollisen energialisän.

Hienoksi soseutettu äyriäiskeitto
Voimakeitot

Sametinpehmeitä keittoja nopeasti. Lämmönkestävän pullon avulla voit nauttia niin lämpimästä keitosta kuin raikkaasta juomasta.

Mielipiteelläsi on merkitystä

Haluamme tietää mielipiteesi tuotteistamme. Valmistamme arvostelujenne avulla kotiisi entistä parempia kodinkoneita. Kolmen vaiheen avulla sinusta voi tulla upouuden tehosekoittimen onnellinen omistaja.

Avostelun kirjoittaminen

Sports Mini Mixer -tehosekoitin
1
Valitse tuotteesi

Hae haluamasi tuote etusivumme yläpalkin tuotekategorioita selaamalla. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, napsauta Kirjoita arvostelu -linkkiä.

2
Luo käyttäjätilisi

Kerro meille mielipiteesi tuotteesta. Anna tietoa tuotteen käyttötavastasi ja vertaa sitä edellisiin laitteisiisi.

3
Kiitos ja onnea kilpailuun!