Pese astiasi ilmaiseksi

Rekisteröi AirDry-astianpesukoneesi

Kampanja on päättynyt, tarjous ei ole enää voimassa.

Sisältää Finish-astianpesuaineen*!

Electrolux haluaa tarjota parhaan mahdollisen AirDry-astianpesukoneen aloituspakkauksen yhteistyössä Finishin kanssa. Rekisteröi nyt uusi Electroluxin AirDry-astianpesukoneesi ja saat Finish-astianpesuainetta, huuhtelukirkastetta ja astianpesukoneen puhdistusainetta kuudeksi kuukaudeksi kaupan päälle. Kaikki mitä tarvitset kirkkaan puhtaita ja kuivia astioita varten.

Lunasta tarjous - rekisteröi tuotteesi
1
Osta

Osta jokin tarjoukseen kuuluvista AirDry-tekniikkaa käyttävistä astianpesukoneista kampanjan ollessa voimassa, 1/9/2017 - 31/12/2017.

2
Rekisteröi

Siirry rekisteröi kodinkoneesi -sivustolle ja rekisteröi tuotteesi. Muista rastittaa ruutu tarjouksen hyväksymiseksi ja lunastamiseksi.

3
Vastaanota

Saat Finish-astianpesuainetta, huuhtelukirkastetta ja astianpesukoneen puhdistusainetta kaupan päälle jopa 6* kuukaudeksi. Tarjous on voimassa kampanjan päättymiseen tai varaston loppumiseen saakka.

Kattaa jopa 6 kuukauden käyttötarpeet perustuen Electroluxin AirDry-astianpesukoneen suositeltuun annokseen normaaleissa olosuhteissa. Ehdot ovat voimassa.

Avaa luukun astioiden kuivaamiseksi

Electroluxin AirDry-tekniikka syöttää raikasta ilmaa jokaisen astianpesuohjelman päätteeksi. Luukku avautuu automaattisesti raolleen kuivausvaiheen lopussa. Ilma kiertää koneessa jättäen astiat täysin kuiviksi ja kirkkaan puhtaiksi. Ei enää pyyhekuivausta - aina ensiluokkaisen kuivat astiat.