Design & trendit
Design & trendit

Seitsemän Red Dot Design Awards -palkintoa

Red Dot Design Awards on yksi halutuimmista hyvän suunnittelun sinetistä. Electroluxille on tänä vuonna myönnetty peräti seitsemän arvostettua Red Dot Design Awards -palkintoa erinomaisesta tuotesuunnittelusta.

”Nämä palkinnot ovat viimeisin tunnustus Electroluxin suunnittelusta. Red Dot on pitkään ollut tapa tunnustaa muotoilun johtajia, sillä noin 40 kansainvälistä asiantuntijaa arvioi kilpailuehdotuksia kaiken innovatiivisuuden asteesta emotionaaliseen yhteyteen. Olen ylpeä tuotteistamme ja niiden takana olevista tiimeistä sekä olen myös ylpeä siitä, että Electrolux on tunnustettu globaaliksi suunnittelujohtajaksi."

— PERNILLA JOHANSSON, ELECTROLUXIN PÄÄSUUNNITTELUJOHTAJA

Red Dot Designin voittajat on valinnut tuotesuunnittelun, viestintäsuunnittelun ja muotoilukonseptien asiantuntijaraati. Voittajatuotteet esitellään Red Dot Design Museumissa Essenissä Saksassa ja verkossa osoitteessa www.red-dot.org.

Electrolux Matt Black -sarja

Tämä sarja heijastaa sitä, että keittiösuunnittelijoiden materiaalivalikoima laajenee entisestään. Matt Black -sarja on hillitty, hienovarainen ja se sulautuu ympäristöönsä ja täydentää sitä sen sijaan, että kilpailisi sen kanssa.

Frigidaire Professional Flex4

Uusi Frigidaire Professional on ranskalaisilla ovilla varustettu jääkaappi, joka on tarkoituksella suunniteltu näyttämään upealta ja suorituskykyiseltä. Ammattimainen ulkoasu tarjoaa designtietoisille kuluttajille rohkeita parannuksia, kuten ammattikäyttöön tarkoitetut kahvat ja alempien laatikoiden sulavia integroituja taskuja.

Vintec V200

Vintecin V200 on syntynyt intohimosta viiniä kohtaan ja se täyttää viiniammattilaisten tiukat standardit. Se luo täydelliset säilytysolosuhteet, jotka löytyvät usein vain parhaista maanalaisista kellareista.

Electrolux Under-Counter Wine Cooler

Electrolux Under-Counter Wine Coolerissa on pähkinäpuuhyllyt, joihin mahtuu kaikki pullotyypit ilman, että etiketit vahingoittuvat. Luonnollinen puu vaimentaa haitallisia tärinöitä.

Electrolux Pure A9

Vaikka kaikki voisivat hyötyä kodin puhtaammasta ilmasta, ihmiset eivät välttämättä halua steriilisti muotoiltiua ilmanpuhdistinta. Pure A9 tuntuu enemmän huonekalulta kuin lääketieteelliseltä laitteelta, joten kuluttajat kutsuvat sen mielellään koteihinsa.

Electrolux Pure Q9

Pure Q9 on suunniteltu vähentämään siivoamisen vaivaa ja siinä on sisustusvaikutteisia materiaaleja, jotta ihmiset haluavat käyttää sitä asuinympäristössään. Alumiini toimii erinomaisesti tuotteen selkärankana ja nahka pehmeytensä ja kestävyytensä ansiosta sopii mainiosti kosketuspisteisiin kädensijaksi.

Electrolux Pure D8.2

Pure D8.2:n pinnat ovat sileitä ja mattapintaisia. Sivupuskurit ovat tekstiilirakenteisia ja sen näyttö on sävytetty koko laitteen kanssa. Se on kaikkien aikojen hiljaisin pölynimurimme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Moderni keittiö
  Skandinaaviset keittiötrendit

  Skandinaavinen design on usein yksinkertaista, jossa koristelun sijaan on ajateltu käytännöllisyyttä ja toimivia ratkaisuja. Käytännölliset ja selkeät tilat tarjoavat täydellisen perustan kaikentyyppisille ja -kokoisille keittiöille. Skandinaavinen tyyli voi olla täydellinen valinta aloitteleville keittiösuunnittelijoille.

 • Auringon valo metsän halki
  Lupaava tulevaisuuden ilmasto

  For the Better on kestävän kehityksen viitekehys, joka antaa ohjeita siitä, miten käsittelemme merkittävimpiä kestävän kehityksen kysymyksiämme. Se auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme luoda parempaa elämää. Vuoden 2019 kestävän kehityksen raporttimme kertoo tarinan edistymisestä.

 • Mies ja nainen värikäs tausta
  Tämä on meidän Electrolux Design DNA

  Onnistunut design ei tapahdu sattumalta. Design DNA Elements on sarja, joka sukeltaa yhdeksään avainkomponenttiin, jotka tekevät Electroluxista erottuvan ja houkuttelevan kuluttajia ja kaikkia heidän aistejaan kohtaan.

Ota yhteyttä

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.