DESIGN & TRENDIT
DESIGN & TRENDIT

Skandinaaviset keittiötrendit

Skandinaavinen design on usein yksinkertaista, jossa koristelun sijaan on ajateltu käytännöllisyyttä ja toimivia ratkaisuja. Käytännölliset ja selkeät tilat tarjoavat täydellisen perustan kaikentyyppisille ja -kokoisille keittiöille. Skandinaavinen tyyli voi olla täydellinen valinta aloitteleville keittiösuunnittelijoille.

 

Skandinaavisesta designista on tullut suosittua kaikkialla maailmassa, koska se lähestyy arjen toimivuutta käytännöllisillä ratkaisuilla. Käytännölliset elementit kulkevat käsi kädessä minimalistisen sisustuksen ja rauhoittavien sävyjen kanssa. Skandinaavinen design tarjoaa erinomaisen perustan toiminnallisille keittiöille, joissa on paljon avoimia tiloja.

Keittiösaarekkeet

Keittiösaareke luo työ- ja säilytystilaa, joka on loistava valinta avokeittiöihin. Saareke voi toimia astioiden säilytyspaikkana, siihen voi integroida kodinkoneita (uuni, astianpesukone, MVO) tai se voi olla ontto, jolloin tuolit jäävät alle. Joka tapauksessa, keittiösaareke tarjoaa mukavan alueen seurustelulle.

Materiaalit

Keittiösaareke tai ei – tukeva, tasainen pinta on onnistuneen ruoanlaiton avain. Skandinaavista estetiikkaa seuraten tämä tarkoittaa avointa puuta tai viileitä kivilaattoja. Kivilevyt voisivat hyötyä suuresta puisesta leikkuulaudasta, joka luo miellyttäviä kontrasteja varastamatta liikaa huomiota. Integroidulla keittotasolla voisi olla samanlainen vaikutus, joka lisää vielä yhden käytännöllisen elementin ilman, että se tunkeutuu työtilaan.

Helposti käytettävissä

Sotkuiset avohyllyvarastot ovat vähenemässä ja järjesteltyjen keittiöiden suosio on kasvamassa. Tämä sopii täydellisesti skandinaaviseen tyyliin, kun haasteena on luoda esteetön reitti aineksiin ja ruokailuvälineisiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • Seitsemän Red Dot Design Awards -palkintoa

    Red Dot Design Awards on yksi halutuimmista hyvän suunnittelun sinetistä. Electroluxille on tänä vuonna myönnetty peräti seitsemän arvostettua Red Dot Design Awards -palkintoa erinomaisesta tuotesuunnittelusta.

  • Tämä on meidän Electrolux Design DNA

    Onnistunut design ei tapahdu sattumalta. Design DNA Elements on sarja, joka sukeltaa yhdeksään avainkomponenttiin, jotka tekevät Electroluxista erottuvan ja houkuttelevan kuluttajia ja kaikkia heidän aistejaan kohtaan.

  • Lupaava tulevaisuuden ilmasto

    For the Better on kestävän kehityksen viitekehys, joka antaa ohjeita siitä, miten käsittelemme merkittävimpiä kestävän kehityksen kysymyksiämme. Se auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme luoda parempaa elämää. Vuoden 2019 kestävän kehityksen raporttimme kertoo tarinan edistymisestä.

Ota yhteyttä

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.