Design & trendit
Design & trendit

Olitpa sitten avaamassa ovea tai vetolaatikkoa, liike antaa tuotteille eloa

Olemme päivittäin vuorovaikutuksessa tuotteiden kanssa, kun avaamme luukkuja, vedämme laatikoita ja painamme painikkeita. Liikkeet, kuten vierittäminen ja pyyhkäisy ovat meille arkipäivää käyttäessämme digitaalisia näyttöjä.

 

Kutsumme sinut matkalle liikkeen maailmaan. Tutustu tähän suunnittelun olennaiseen osaan, jolla voidaan ilmaista fyysisesti tai digitaalisesti – ja miksi käyttäjien ymmärtäminen on olennainen osa saumattomien tuotekokemusten tarjoamisessa.

 

Saat lisää tietoa liikkeiden suunnittelusta, joihin ei liity pelkästään sen ymmärtäminen. Kyse on siitä, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa tuotteidemme kanssa sekä kuinka tuotteemme voivat ennakoivasti ohjata heidän käyttöä, olipa kyse tuotteen nautinnollisuuden parantamisesta tai kestävästä kehityksestä.

 

Tulet myös huomaamaan, että Electroluxin suunnittelijoiden Jerome Brasseurin ja Daniel Mesan kohdalla se voi laajentaa käyttäjien näköaloja rohkaisemalla uusia käyttäytymismalleja, jotka muokkaavat elämää parempaan suuntaan.

Jerome Brasseurille ja Daniel Mesalle haaste ei ole vain pysyä uusien tuotteiden, ominaisuuksien ja teknologioiden mukana. Kyse on myös siitä, että tunnistamme, että käyttäjämme kehittyvät jatkuvasti. Liikkeen suunnitteluun kuuluu siis näihin muuttuviin tarpeisiin vastaaminen ja jopa niiden ohjaaminen.

Teemme pitkäjänteistä työtä varmistaaksemme, että tuotteisiimme integroimamme liikkeet tarjoavat parhaan kuluttajakokemuksen. Uunin nupin kaltainen pieneltäkin tuntuva asia on suunniteltu alusta loppuun. Asiat, kuten kiertoliikkeen suunnittelu ja vastuksen määrä vaikuttavat kaikki vuorovaikutukseen ja käyttäjän tunteeseen.

Yhdistämällä täsmällisen suunnittelun kattavaan käytettävyystestaukseen, suunnittelijamme Jerome Brasseur ja Daniel Mesa määrittävät oikean ominaisuuksien yhdistelmän, joka sopii annettuun ratkaisuun. "Haluamme tehdä liikkeellä kokemuksesta miellyttävämmän, kun olet vuorovaikutuksessa tuotteen kanssa", Daniel sanoo.

Lue lisää

Liike voi myös olla keino edistää innovaatioita. ComfortLift-astianpesukone nostaa alakorin mukavammalle korkeudelle, jotta käyttäjien ei tarvitse kumartua tai rasittaa selkäänsä konetta täyttäessä tai tyhjentäessä. Tämä on tyypillinen käyttäjän kipupiste, jonka olemme ratkaisseet aivan uudella tavalla.

Suunnittelutapamme luo parempia kokemuksia sekä kannustamalla uuteen käyttäytymiseen että mukauttamalla tuotetta käyttäjän ja hänen kontekstinsa mukaiseksi.

Toinen esimerkki on QuickSelect-astianpesukone, jossa on kosketusherkkä liukusäädin ja "ekometri". Innovatiivinen ja intuitiivinen liikesuunnittelu antaa käyttäjälle välittömän käsityksen siitä, kuinka kestäviä hänen päivittäiset valinnat voivat olla. Sitä Jerome kutsuu "harkittavaksi liikkeen käytöksi", jossa tämä pieni liike antaa meille mahdollisuuden säästää vettä päivittäin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • Electrolux Design DNA - Tekstuuri

    Tuotteiden tekstuurien yhteensovittamisessa ei ole aina kyse tietyn muodon ja tunteen saavuttamisesta. Haluamme suunnitella ajattomia tuotteita, jotka puhuttelevat käyttäjiään pitkään.

  • Electrolux Design DNA - Materiaali

    Kaikki ympärillämme olevat materiaalit kommunikoivat paljon enemmän kuin luulemme. Ne herättävät meissä ajatuksia niiden takana olevista tekijöistä.

  • Electrolux Design DNA - Grafiikka

    Kotimme keittiötuotteet ovat jatkuvassa kehityksessä yhteyksien ja vuorovaikutusten osalta. Emme enää käytä niitä vain perinteisinä työkaluina vaan koemme ne myös älykkäinä designtuotteina kodeissamme.

Ota yhteyttä

Asiantuntijatiimimme on omistautunut auttamaan sinua sekä muuttamaan visiosi merkittäviksi saavutuksiksi.